En dag i Adidas-tecken!!

Idag tränade vi på Söderstadion i snön, sen bar det av för en timmes autografskrivning i Adidasbutiken vid Hötorget. En hel del folk som ville ha tröjor, planscher och kort signerade.

När man är på landslagssamlingar är det träningarna och matcherna som ligger i fokus. Det är taktiska direktiv och man slipar på det egna spelet. Det är en del teori om kvällarna där man tittar på motståndare, bilder från förra matchen och kanske på matchsekvenser från tidigare matcher, där man vill belysa något speciellt.
Det kan också dyka upp marknadsaktiviteter som idag. Vi var sju spelare som åkte efter lunchen till Adidasaffären i Stockholm, vid Hötorget.
Där sitter vi och skriver autografer, signerar planscher och diverse andra saker som besökarna har med sig. I lite drygt en timme får alla de fans som vill komma förbi och kanske bara säga hej, eller ta ett kort med oss.
Det brukar ofta vara väldigt uppskattat.Just idag har vi dessutom tränat i snökaoset, eller kaos och kaos, det snöade rätt mycket under senare delen av träningen.
Sverige när det är som allra bäst.

Nu sitter jag mest och väntar på att det ska bli middag, det är alltid så sjukt bra mat här.
Jag brukar säga det till Maria när jag ska iväg på dessa samlingarna, att det är maten och sovandet som är det man ser fram mot mest hahaha. Fotbollen och alla goa kompisar är bara en bonus.
Nä, så är det såklart inte, men om dom inte vet det här på hotellet, så säger jag det nu.
NI GÖR RIKTIGT BRA MAT...

Ikväll blir det lite teori och sen har jag nog tänkt kolla på lite film. Eller kanske nån serie, har ju lite tid att döda på kvällarna. Ett tag satt vi och spelade TV-spel, men nu finns det bara två kontroller och ingen har orkat fixa nya, så jag låter dom andra spela.
Nu är det dags att spela lite FM igen. Crystal Palace är det jag spelar med, inte Cardiff som jag såg att jag hade skrivit förra gången. Cardiff fick jag som förslag av Sella, men när jag spelade på försäsongen la spelet helt plötsligt av. Givetvis hade jag glömt spara och därför orkade jag inte köra samma igen, så då fick det bli C.Palace istället.
Det går helt ok, ligger 4:a efter 22 matcher, så jag siktar på Play-offspel fram i maj. På spelet alltså, inte maj i verkligheten.
Köpte mig själv för 15 miljoner, ett sjukt överpris för en spelare som var kass förra året, men vad ska man göra. Jag har ändå gjort lite mål och assists och tillsammans med André Moritz och Wilfried Zaha har Palace en stark offensiv..

Nog om det, jag har fått en del förfrågningar om tiden i Djurgården. Jag lovar att jag ska skriva om det också. Det var en kanontid i mitt liv så det kommer bli en svår text att skriva. Jag vill få med det mesta, men jag ska försöka fixa det så bra jag kan.
Träffar på folk här uppe i Sthlm som frågar när jag kommer tillbaka, det är jätteroligt att folk verkar uppskatta det jag gjorde här uppe.

Nu blir det en dusch och kanske nån halvtimme på cykel, gäller att trampa igång kroppen igen efter helgen.
Må väl mina vänner

2 kommentarer:

 1. Hej Tobbe!
  Först och främst, tack för en intressant blogg! Kul att få inblick i hur dagarna ser ut för Allsvenskan bästa spelare :)
  Nu till min fråga. Jag frågar dig i egenskap av FM-fantast, snarare än fotbollsspelare just nu. Hoppas det är okej ;)
  För några år sedan så hittade jag en patch som någon hade gjort till FM, jag tror det var FM10. Den största skillnaden var att ett par hundra av världens största spelare genom tiderna var med! IFK hade således ett helt okej gäng, med Ravelli, din farsa, Bebben osv. Det var en fantastisk idé och jäkligt kul att spela.
  Problemet är att jag inte hittar den patchen nu! Så jag undrar om du känner till den och om du vet var jag kan få tag på den igen.
  Och om du inte kände till den så uppmanar jag dig att prova! (Tips: bind upp de bästa lirarna på lååånga kontrakt, för de kommer vilja sticka).
  Hey, om du vet något om detta så kanske du kan skicka mig ett mail? Om du har tid och lust, förstås. olle.l.lundberg@gmail.com är min adress i så fall.
  Ha det fint! Så hoppas vi att ni tvålar till Häcken på söndag! Ska nog inte vara några problem, getingar är rätt slöa såhär års, innan värmen kommer.

  SvaraRadera
 2. Hej Tobias!

  1. Lycka till så dj---la mycket nu
  2. Fokusera själv till 100 %
  3. Som kapten - se till att ALLA är fokuserade till 100 %
  4. Sätt chanserna - coolt inte på kraft.

  Snart skiner Poseidon!

  Franz

  SvaraRadera